TRÄDGÅRDSDESIGN

TRÄDGÅRDSDESIGN


Drömmer du om en vackrare och trivsammare trädgård, och vill ha hjälp att iscensätta dina drömmar? Vi hjälper dig att skapa dina drömmars trädgård. Oavsett om du har en ny tomt eller en gammal trädgård som behöver förnyas. Kanske har du inte ens en tomt, utan önskar hjälp med din balkong eller terass. Vi kan trädgård!

Boka oss för:


Formgivning av rabatt  från 4500 kr inkl. moms

(planteringsyta 10 kvm)

Du fyller i en checklista där du skriver dina önskemål, behov samt platsens förutsättningar samt skickar tydliga bilder över rabatten. (Vid behov ett besök för undersökning av ditt gröna rum - en tilläggskostnad)

Du får ett växtkollage med namn och bild, valda efter växternas krav och din trädgårds förutsättning. Tillhörande skötseldokument.


Planteringsritning - från 6000 kr inkl. moms

(planteringsyta 10 kvm)

Du fyller i en checklista, samt skickar tydliga bilder på den gröna ytan du vill ha hjälp med. Vid behov ett besök med uppmätning och undersökning av ditt gröna rum. 

Du får en handritad skalenlig planteringsritning med växtval, antal och placering. Ett växtkollage med bild och namn samt en växtlista med alla växtval inklusiva antal som underlag för inköp  och vattningsråd. Tillhörande skötseldokument.


Konsultation/Rådgivning  2800 kr inkl. moms

Utifrån det just du vill ha hjälp med, ger vi idéer och förslag på växter, utformning och material. Under hembesöket går vi igenom din trädgård och svarar på dina frågor, allt från design och växtförslag till ogräsbekämpning och skötselåtgärder.


Hembesöket / Konsultation tar ca 2 h

(du för egna anteckningar efter behov)

                                              

                       PRISER:

FORMGIVNING AV RABATT fr 4500 kr inkl. moms

PLANTERINGSRITNING fr 6000 kr inkl. moms

KONSULTATION/ RÅDGIVNING 2800 kr inkl. moms

Inställelseavgift 50 kr inkl. momsCopyright © Alla rättigheter förbehållna

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera